(Férfi - Magyarország)
Egyik nap haveromékkal kocsival vitteük haza az egyik kocsiban ülöt. Teli volt a kocsi. Már induláskor éreztem hogy valami baj van a gyomrommal csikart m int az állat.... Képzelhetitek nyáron izzasztó meleg csak rátett egy lapáttal. Na mind1 Haveromat kiraktuk egy megbeszélt helyen majd uccu indulás egy faluval arrébb... Persze én vezettem mivel a többiek elég ittas állapotban voltak... Erre még a falu közepén velünk szembe jöttek a rend örei mondtam is haveroméknak hogy ha most megállit szét sz@rom magam... Szerencsémre elmentek melletünk de már alig birtam visszafogni... Egyik haverom adta a tippet hogy menjünk be a legutolsó kocsmába... Ott ugymond kulturált wc van, elvégezhetem a dolgom kulturált körülmények között... Ök addig megisznak egy sört. Mondom rendben és mielött a kocsma elé értünk volna mondtam nekik hogy csak annyi lessz megállok ök azonnal kiugranak én addig bezárom a kocsit és huzhatunk a menyország felé befelé a kocsma budiába... De ugye a sorsot nem lehet elöre eltervezni igy amikor megáltunk a rend örei is utolértek mert ahogy elhajtottunk melletük egyböl visszafordultak utánunk.... Igy amikor kinyitottuk az ajtókat ez a mondat hallatszott: Jó napot kivánok papirokat stb........... mondom a rendörnek hogy kérem haladjunk mert mindjá befo..ok erre a két rendör elkezdett röhögni. Ugy nevettek hogy már könnyeztek... Én közbe hogy valahogy visszatartsam a hirtelen löketeket vertem a seggem a kocsihoz.... A kolégák persze mondták hogy bekell diktálni az adatokat a kocsiba stb.... ezek beültek becsukták az ajtót és ugy röhögtek hogy verték izomból a müszerfalat.... most képzeljétek el a képet.... hülye gyerek (én) veri a seggét a kocsihoz, haveromék szó szerint feküdtek a földön a röhögéstöl mikközben a rendörök a kocsiban a müszerfalat verik persze röhögö görcsük közepette...
(powered by free vps)

(Nő - Magyarország)
Nem olyan régen vettem a férjemnek egy kis szuka kutyát, mondanom sem kell oda van érte!A minap arra értem haza,hogy az esküvőnkön viselt hajdíszeim és egy két kedvenc ruha darabomban üldögél a kutya miközben a férjem mosolyogva mondogatja neki,hogy Ő a világon a leggyönyörűbb nő,és,hogy számára Ő az első és legfontosabb személy!

(Férfi - Magyarország)
Tegnap hajnalban arra ébredtem, hogy a macskám beleakadt a zsír új hd monitorom kábeleibe, úgyhogy sikerült is lerántania, de rá volt kötve még az xbox-om is, amiben egy játékot hagytam véletlenül!Természetesen, minden tönkrement, és csak a monitorra van gari, de nem tudom hogy fogom beadni ezt a történetet!

(Férfi - Magyarország)
Sajnos nem vettek fel az egyetemre, pedig a megígért lakásért mindent megtettem, erre már újra árulják a kinézett kecót. fákk, de legalább a hirdetés zsír:

lakás DJ-knek a korong utcában. "Laptop dj-k kíméljenek!"

http://www.facebook.com/pages/Elad%C3%B3-la%C3%A1s-Budapest-XIV-kerben/167429686652571?sk=app_136521276421999

Légyszi nyomjátok a lájkot a lakás(hirdetésre), hogy az tényleg jó kezekbe kerülhessen.

(Férfi - Magyarország)
Hazafelé menet a buszmegálló felé vettem az irányt, láttam hogy a busz megérkezik a megállóba, el akartam érni tehát erőteljes sprintbe kezdtem. Már majdnem odaértem mikor a sofőr bezárta az orromelőtt az ajtót, erre én végső elkeseredésemben masszívan bemutattam az illetőnek 2 kézzel. Nem várt reakció,a busz lassít, majd megáll, első ajtó kinyílik. Felszálltam ha már miattam állt meg, éreztem hogy egy kellemetlen beszélgetésben lesz részem, a sofőr (utólag belegondolva teljesen jogosan) így szólt miközben ő is bemutatott nekem 2 kézzel:"időben itt kéne lenni a megállóban és aztán mutogatni..."

(Férfi - Magyarország)
Vizsgaidőszak van, így ma hajnali négykor keltem, hogy beérjek. Felszállok a vonatra, jegyzeteket, puskát elő ilyesmi. Nem telt bele tíz perc, és konstatálnom kellett a szomorú tényt, hogy irtózatos telepakolt pelenka-szag van, és nem tűnik el. Később - 50 perc öklendezés után mert ugye tömve a vonat - sikerült beazonosítanom a szag forrását. Egy vénember telefosta a pelenkáját, de annyira, hogy az ülésre is jutott. Nesze nekem nyugodt idegállapot vizsga előtt...

(Fiú - Magyarország)
Tegnap nagyon meleg volt, ezért beültem a medencénkbe egy órára. Miután kiszálltam, éreztem valami forrót a combomnál...nos, bentfelejtettem a telefonom a fürdőnadrágom zsebében, és a zárlattól elkezdett felforrósodni...most hiába szárítom, nem kapcsol be. Nincs pénzem új telefonra.

Címkék: mobil nyár medence

(Fiú - Magyarország)
Ma reggel felhívott az osztálytársam, gondoltam azért, hogy menjek be velük egy vízipipára a városba. Amikor felvettem a mobilom, beleszólt hogy hol vagyok már, kezdődik az angol emelt szóbeli... Mondom nem ma szóbelizek, hanem egy hét múlva. Erre ő azt felelte, áthelyeztek, én vagyok az első a listán és fél óra múlva kezdek...

Címkék: suli nyelvvizsga

Ma integetett nekem egy fickó egy piros ford típusú autóból, az a baj, hogy csak egy piros fordos embert ismerek...aki a múlt héten elütött.

Címkék: autó baleset

(Lány - Magyarország)
Ma buszon utaztam. Az utóbbi időkben eléggé meg voltam fázva és nálam a száj cserepesedésével jár együtt. Előkaptam hát a táskából a Labello-m (legalábbis én azt hittem) és bekentem vele a számat. Arra lettem figyelmes, hogy a mellettem álló srác röhögve mutogat rám a haverjának. Nem telt bele fél perc és feleszméltem,hogy nem a Labello-m van a kezemben hanem egy tampon.... BAZZEG!!!

(Lány - Magyarország)
Egy pár napja megnéztem exbarátom profilját. Az új barátnőjével az évforduló május 26. Én előtte két nappal szakítottam vele. Állítólag váratlanul érte a szakítás...

Címkék: szerelem őszinte

(Lány - Magyarország)
Ma töltöttem a 16-ot. Reggel a nővérem keltett egy telefonnal, azt hittem felköszönt, de e helyett megparancsolta, hogy csináljak valamit a vírusírtójával, mert fél, ha anélkül netezik, bekap a gépe valami vírust. Cseszdmeg.

Kaptam egy esküvői meghívót.Hogy ki házasodik?A 80 éves nagypapám azzal a nővel akivel csalta(és akiért elhagyta)a nagymamámat 55 év házasság után.

Címkék: család

Ma tudatosult bennem,h az exbarátom,akit még mindig szeretek úgy döntött,hogy kitöröl FB-ról,a telefonjából,és az utcán sem köszön.Osztálytársak vagyunk,és ő a padtársam.Az ülésrenden nem lehet változtatni.Mellette kell ülnöm MINDEN EGYES ÓRÁN.

Címkék: szerelem

(Lány, Magyarország)
Ma vagy fél óráig taglaltam egy új barátnőmnek, hogy mennyire utálok egy srácot a suliból. A nevét nem tudtam, csak látásból ismertem. Kiderült, hogy az öccse. Azóta nem szól hozzám.

 

Címkék: élet

(Lány, Magyarország)
Ma három hét után először tudtam találkozni a barátommal, mert krónikus hasmenésem volt, ami nagyon fertőzött. Mivel semmi nem maradt meg bennem, és alig tudtam enni, fogytam vagy 5 kilót. Amikor meglátott a barátom, az első reakciója az volt, hogy " Nahát, neked aztán jót tett ez a betegség!". Bazdmeg.

Címkék: egészség szerelem

(Lány, Magyarország)
Volt egy elég lehangoló hetem, valahogy semmi sem akart úgy összejönni ahogy akartam. Egyik nap az egyik vásárló a munkahelyemen megjegyezte milyen szép nevem van. Rögtön jobb kedvre derültem, aztán lenéztem... Nem is az én névtáblám volt rajtam...

(Lány, Magyarország)
Tegnap beiratkoztam egy karate tanfolamra, ahol utólag kiderült, rajtam kívül mindenki 11 éves és kisfiú. 20 éves vagyok.

(Lány, Magyarhon)
Ma egy barátnőm először aludt itt, és este kiment a wc-re. Hallottam, hogy utána átmegy a fürdőszobába. Gondoltam, kezet mosni. Kiderült, eltévesztette az ajtót, véletlenül ment oda, és hirtelen nem tudta hol van a sötétben. Elkezdett kiáltozni, aztán falfehéren előkerült, és elmondta, azt hitte, hogy átkerült egy űrhajóba. Halál komolyan.

Címkék: ufó

Ma nézegettem a szüleim régi fotótit. Az egyik képet látván mondtam anyának, hogy tök szép hosszú volt a haja, és hogy most miért nem ilyen. Erre azt válaszolta, hogy: "Azért mert az az apád."

Címkék: család

Anyukám biszex. Csak egy éve mondta meg nekem, és a hugomnak. Aztán egy buliba egy barátnőmmel, a hugommal és a pasijával mentünk volna, és előtte felhívtam a hugom pasiját, és megkértem, a barátnőmnek ne említse a dolgot, mert neki még nem mondtam el. Kiderült, ő sem tudta, lekurvázta anyámat és szakított a hugommal. Most Anya és a hugom is utál.

Címkék: család szex

Ma titokban itthon maradtam suli helyett. Anya nem vette észe, mert korábban megy el. Napközben valamiért fehívtam, és ő megkérdezte, hol vagyok. Én persze rávágtam hogy a suliban. Aztán rájöttem, hogy az otthoni telóról hívtam. Nem tudtam kimagyarázni.

Címkék: család

Miután legalább 2 hete nem hívott fel a barátom, felhívtam én. Pár perc beszéd után megkérdeztem nem akar-e átjönni. Azt mondta, szívesen jönne, de nincs tiszta ruhája. Bazdmeg.

Címkék: szerelem

(Nő - Magyarország)
Ma kellett rájönnöm, hogy anya nem azért ment hozzá apához mert szerelmes volt belé. Csupán csak előre elképzelte mennyire szép gyerekeik születnének. Azért 10 év 'házasságot' kibírtak egymással...

Címkék: szerelem házasság

(Magyarország - férfi)
Ma háton feküdtem az ágyamban és belekezdtünk a dologba. Láttam a gyönyörű hátát, vonalait. Teljesen átadtam magam az érzésnek, hogy minél jobban együtt legyünk, testileg, lelkileg, érzelmileg. Annyira relaxáltam és koncentráltam a közös érzésre, hogy felébredtem. Csak álmodtam... 

Címkék: szex